sunnuntai 11. syyskuuta 2016




Vanhat kirpputorilta löydetyt karahvit on kauniita kukkamaljakoina. Valko-vihreäsävyinen kimppu sekä kortti S-marketista. Korteista löytyi montakin kivaa versiota! Tänä viikonloppuna on selvästi aloitettu kynttilänpolttamisaika <3

lauantai 10. syyskuuta 2016

Ruudun takaa, ruudun takaa...


Leppoisaa lauantai-iltaa ruudun sinne puolelle!

Meillä on rauhallinen ja mukava lauantai takana. Nyt istun sohvalla kynttiöiden palaessa ja lueskelen blogeja. Lapset kömpii sänkyihinsä ja aika onnellinen olo tällä hetkellä!

Päivä on mennyt leppoisasti kotona touhuillen, pieniä asioita hoidellessa ja kahvikupin ääressäkin on höpötelty. Nuorin ja vanhin kävivät ensi kertaa yhdessä pyörillä lähikoulun pihassa leikkimässä, hui! Mun vauvani muka niin iso.

Ja jos mietitte mitä ihmettä otsikko mahtoi meinata niin lueskellessani blogeja Syvältä-blogissa tuli haaste vastaan. Eli tarkoituksena on kertoa vähän kuka tällä puolen ruutua naputtelee. Joten olkaa hyvät, kuville saatte nauraa ihan vapaasti, kuten huomaatte olen selfienotoissa todellinen taituri (tai sitten ei... ainakin tuo yläkoululainen näille virnuili)



Meidän Kodin äiti

- vielä 32-vuotias (alkaa kääntymään voiton puolelle jo tämä loppuvuonna syntyminen ;) )
- opiskelija (ei olisi nuorena voinut kuvitellakaan miten kivaa opiskelu voi vielä olla ja tämän hetken haaveet on jatkaa vielä joitakin vuosia koulunpenkin kuluttamista)
- aika näppärä monessa asiassa, "tekemällä oppii", sormi ei mene ihan äkkiä suuhun (mielelläni kyllä välillä delegoisin osan hommista jollekin... )
- aika vähään tyytyväinen vaikka haaveileekin paljosta
- mielummin rassaisi autoja kuin hääräisi keittiössä
- mitä vanhemmaksi tulee sitä vähemmän on kiinnostuneempi elektroniikasta (onneksi on elisantädit ym jotka pitää huolen että meilläkin jokin uusitaan)
- tekee löytöjä mielummin kirppareilta kuin uutena kaupasta
- kuuli joskus näyttävänsä "coolilta"/"hieno"/ujo&hiljainen mutta se käsitys muuttuu nopeasti
- löysi viimein itsellensä supersöpön persikkaisen mummiskan! ja toivoo vielä löytävänsä fatbiken urheilua varten.



Haaste on minun puolestani kaikkien vapaasti napattavissa! :)
Voit halutessasi linkata kommenttikenttään jos haasteeseen olet vastannut. 



Jos olet bloggari ja luit tämän postauksen, HAASTAN SINUT mukaan kertomaan "Pienen palan ruudun takaa". Sana on vapaa ja saat itse päättää mitä kerrot! Haasta sinä sitten kenet haluat mukaan. Ja muistathan mainita minut (Satu-Johanna, The little village), joka tämän liikkeelle laittoi.

perjantai 9. syyskuuta 2016

Syksy jo saa...


Syksy on kauneimmillaan ja imaissut mukaansa arjen pyörteisiin. Kaiken kiireen keskellä myös sisustus on muuttunut syksyisemmäksi, kotiin on ilmaantunut monenlaista pientä, osin aivan yllättäenkin. Vielä yksi juttu on tulossa ja en malttaisi odottaa mille se näyttää täällä. :) Jos se istuu mietittyyn paikkaansa niin olen aivan superiloinen! Siitä kuun loppupuolella lisää sillä sen kotiin saamiseksi pitää odottaa sähkömiestä.


Aiemmin Anttilan loppuunmyynnistä tarttui matkaan petroolin värinen pellavaverho. Maanantaina pyörähdin vielä uudelleen katsomassa vieläkö jotain on jäljellä ja löytyi kaunis savunharmaa maljakko. Betoninen pieni vati omenoiden alla on Lielahden Plantagenista, isompi on olohuoneen pöydällä kynttilöiden alla. Näillä hintaa 2e kpl!



Olohuoneen tyyli muuttui aika roimasti kun iso ruskea väliaikainen kulmasohva lähti uuteen kotiin ja tilalle tuli klippan. Avaruutta tuntui tulevan heti lisää ja järjestyskin löytyi kuin itsestään. Pitkälle seinälle kotiutui roskalavapalstan kautta ihana 50-lukulainen senkki (laitan kuvaa myöhemmin) ja persialaistyylinen mattokin vaihtui kynttilöiden kanssa. Valkoinen pieni sivupöytä on kaksi kesää viettänyt terassilla ja talveksi siirtyy sisälle.

Kesäillat