maanantai 6. lokakuuta 2014

LokakuuLokakuu! Kyllä nämä viikot vierii vaan niin nopeaa eteenpäin. Päivät on edelleen ja aina vaan niin täynnä menoa sinne sun tänne. Meillä on ollut aika terveyteen painottuvat viime ajat kun kahteen ja puoleen viikkoon mahtui 7 käyntiä sairaalassa. Sen lisäksi ainakin 5 hammaslääkärikäyntiä. Tälläkin viikolla kaksi samalle päivälle, ensimmäinen potilas saa kokeiltavaksi esilääkettä kun paikkaus on niin jännittävä että saatais onnistumaan. Se tietää sitten sitä että potilasta vahditaan koko loppupäivä. Tuo lääke kun kuulemma laittaa olon huteraksi. Eipä olla ennen kokeiltu niin hieman äitiä jännittää miten päivä sujuu. Siinä kun olisi vielä toisenkin aika mutta onneksi on reippaampi suunavaaja joten ehkä se sujuu.
Itse vietän loppuvuoden jalka paketissa kun vanha vaiva äityi sen verran viheliääksi. Nyt mennään leikkaukseen saakka tukiside polvessa ja arki pyörii joten kuten, autolla ajoa kun on joka päivä.  Eipä paljon ylimääräisiä huvita kulkea. Leikkaus onkin vielä arvoitus, selvitäänkö pienellä vai isolla kun vaivan tarkka sijainti jäi vielä epäselväksi ja selvinnee leikkuupöydällä.


Sempä takia tämä alimman kuvan teksi osui kohdilleen. Välillä meinaa maanantai aamuna ahdistaa tuleva viikko kun tämä aikataulutus vaatii mielikuvitusta ja joutuu revetä välillä moneen paikkaan kerralla.

Syksy on mun lempivuodenaikani ja nyt ruska ollut parhaimmillaan, pikkuisen haikeana katson muiden ottamia kuvia luonnosta. Lenkkeilyt on olleet reilun kuukauden tauolla ja voi sitä rapakuntoa kun leikkauksen jälkeen aletaan jaloille päästä.

Raikkaita lenkki-ilmoja teille muille!

Ei kommentteja:

2018