maanantai 17. marraskuuta 2014

Mekkolöytö





Pitkästä aikaa selvisin kirpparilla käymään. Viikot menee vauhdilla ja tämä edelleen leikkausta odottava polvi rajoittaa menemistä. Ystävälläni on myyntipöytä Ykkösbasaarilla parhaillaan ja satuin ehtiä piipahtamaan siellä kun hän vei tavaraa. Kierrettiin yhdessä pöydät läpi ja tämä mekko osui jo silloin silmään. Tilipäivä oli vasta tulossa joten jouduin jättämään hyllyyn. 

Parin päivän päästä oli pakko lähteä uudelleen ja siellä tämä odotti. Juuri mainio eskarilaiselle ja miten sopivasti ennen joulua. Mekko on uusi tai ainakin hyvin vähän pidetty. 

Samalla vein täydennystä bloggaajien hyllyyn ja sieltä löytyy mm. AND-merkin tonttuja. Käykääpä ostamassa kotimaista osaamista! 

Joulu lähestyy kovaa kyytiä ja vaikka ihmeen paljon on mua jo jouluttanut niin vielä se ei suuremmin ole kodissa näkynyt. Vähän sain eilen viriteltyä.. lisää kun saan otettua kuvaa.

Bloggausintoa vie mun konevanhus ja toiveissa olisikin saada hankituksi uusi ja nopeampi. Kumma vaan kun mitä vanhemmaksi tulee sitä vähemmän tekniikka alkaa kiinnostamaan. Joten jos on heittää hyviä merkkejä kannettavista niin otan vastaan! 

1 kommentti:

Karlina kirjoitti...

Voi mikä mekko. Itse olen käynyt ko. kirpputorilla ainoastaan kerran ja paljon jäi saaliiksi. Minusta vallan loistava kirpputori. Pitääkin seuraavalla Seinäjoen reissulla piipahtaa taas kiertämässä.

PS. Blogissani on arvonta mikäli innostaa.

SOblogien joulukalenteri, luukku 6.