perjantai 4. joulukuuta 2015

3 x DIY
Joulu lähestyy ja monenlaisia asioita on ostettavana, tehtävänä ja järjestettävänä. Lasten joulumyyjäisiä on vietetty ja niihin askarreltu. Omassa opiskelupaikassani on ensi viikolla Joululaulutapahtuma jonne meidän luokka on järjestämässä myyjäiset/kirpputorin ym. Keskimmäisen kuvan tähdet tekivät nuoret luokassani valkoisesta kartongista ja ne spreijattiin hohtomaaleilla. Näitä tulee sekä myyntiin että salin somistukseen.
Niistä tuli niin kauniita että pitää vielä yrittää kotiinkin tehdä muutama.

Ylimmän kuvan ruusukkeet menee myyntiin myös, näitä oli kiva valmistaa ja eiköhän lasten ja läheistenkin paketteja tälläiset korista. Muutama muukin idea muhii päässä mihin hyödyntää turhakkeeksi jäänyt puhelinluettelo. Aika ennen joulua on vaan nyt niin kiireistä että taitaa jäädä ensi joulua odottamaan.

Alin idea onkin sitten niitä päässä monta vuotta muhineita. Kranssin pohjaksi olisi voinut laittaa rautakehikon niin seinälle ripustamista varten siihen olisi saanut jämäkämmän lenkin. Pallot sommittelin ensin vähän värien mukaan ja aloitin liimaamaan kuumaliimalla yhteen. Ensin sisempi rinkula, sitten ulkopuolelle ja lopuksi päälle koloja peittämään. Erikokoisilla ja värisillä palloilla saat aivan erilaisen ilmeen!

Ei kommentteja:

Minähän en "juhlamokasta" luovu