torstai 5. toukokuuta 2016

Lomailua ja kukkaostoksia

Voi miten ihanat kelit saatiin! Toivottavasti nämä nyt jatkuu pitkään. Hyvää tekee tämä 4 päivän pitkä vapaa, meillä ainakin kaikilla jo pientä turnausväsymystä nähtävissä. Vielä jokunen viikko pitää jaksaa kesälomaan. Nämä vapaat otetaan rennosti.
 
Toissapäivänä sattui hetki ylimääräistä aikaa lastenhaun välissä ja yhden neidin kanssa kurvasimme kukkaostoksille.
Puutarhamyymälässä oli vaikka mitä uutuuksia ja aika kauan pitikin pohtia mitä sieltä oikein kassalle kiikuttaa. Meidän talo on sijoitettu tontille niin että etupihalla on suurinosa varjoa, siellä myös yhtiön "leikkalue" joka käsittää hiekkalaatikon. Takapihalle paistaa taas koko päivän aurinko eikä siellä ole varjoa. Eikä myöskään juuri tuuli käy.
Terassillakaan ei ole koko montaa neliötä ja siinä pitää ottaa huomioon 5 eri ikäistä käyttäjää.
 
Olen niin puutarhanhoidossa kuin ruoanlaitossa vähän intuitioon ja fiilikseen luottava ja ylläoleva kukka-asetelma on ihan sattumanvaraan kasattu. Toivottavasti kestävät samassa ruukussa ja tuolla takapihalla. Lisäksi ostin amppelin jossa oli mansikka sekä jokin minttulajike. Heiniä haluaisin terassille lisää sekä takapihalle jonkin pienen vesiaiheen. Herneet ym on vielä sisällä itämässä ja siirtyvät myöhemmin takapihalle.

 
 

Ei kommentteja:

SOblogien joulukalenteri, luukku 6.