tiistai 21. kesäkuuta 2016

Yllätysten Maakunta Assalla - Superkesä 2016Seinäjoella vietetään superkesää. Superkesä on täynnä monenlaista nähtävää ja koettavaa jokaiselle. Yksi kesän tapahtumia on Yllätysten maakunta Assalla. Maakunnat ja eri toimijat vuorollaan yllättävät matkustajat ja muut asemalla liikkuvat.
Kävimme jo avajaispäivänä paikanpäällä, puukkopitäjässä syntyneenä piti tietenkin käydä katsomassa millä Kauhavalaiset on matkassa. (Postauksen lopussa komea menopeli :D ) 
 Tänään asemalla oli Etelä-Pohjanmaan Maakuntamuseo esillä sisäpihalla sekä ratapihalla lapualainen taiteilija Panu Hemminki.
 
 


 
Taiteilijan vieressä oleva juna-aiheinen maalaus sekä alla näkyvä ikkuna olivat vielä keskeneräisiä ja ohikulkijat saivat ehdottaa mitä näihin maalauksiin vielä lisätään. Illalla Facebookissa näkyy valmiit teokset! Käydään kurkkaamassa! :)
 
 
Kaikilla oli mahdollisuus osallistua myös suureen yhteisötaideteokseen maalaamalla valitsemallaan (tai sekoittamallaan) värillä yksi neliö. Valmis maalaus tulee myös facebookkiin esille. Minä maalasin alaoikealla olevan tummanvihreän (ihan oranssin lähellä) ja tyttöni siitä viistoon yläoikealla olevan sinisen.
 
 
Hauskoja ja mielenkiintoisia juttuja on meidän kaikkien iloksi kehitelty, pitää olla vaan tarkkana ettei missaa mitään koska nyt tapahtuu kokoajan!
 
MITÄ SINÄ ODOTAT SUPERKESÄLTÄ JA MISSÄ AIOT AINAKIN KÄYDÄ?
 VINKKAA MUILLEKIN!
 
                                               Koko ohjelman mitä Assalla tapahtuu, löydät TÄÄLTÄ


tässä vielä Kauhavalaisten komea ford.

Ei kommentteja:

2018