perjantai 2. kesäkuuta 2017

Kesällä tapahtuu: Farmari 2017

 Postaussarjan otsikon Kesällä tapahtuu, alle kerron tulossa olevista tapahtumista jonne meidän perhe on osallistumassa. Osa jutuista on / voi olla yhteistyöpostauksia kuten tämä Farmarin kanssa tehty.

Kuva Farmari

Farmari 2017 järjestetään 14-17.6. Seinäjoella, Areenan ja uimahalli/urheilutalon ympärillä aivan keskustan tuntumassa. Jokiranta tarjoaa upean ja viihtyisän ympäristön tapahtumalle. Farmari on monipuolinen tapahtuma jossa eläinten ja maataloudessa käytettäviä koneiden ja laitteiden ohella on paljon paljon nähtävää ja koettavaa. Meidän perhe odottaa eri eläinten näkemistä ja rapsuttelua, näytöksiä sekä ainakin nuorimmainen taitaa viihtyä traktoreiden ym muiden parissa. Äitiä kiinnostaa lisäksi KierrätysSuomi 100 sekä Lähiruokatori. Tapahtumaa voit kiertää monella tapaa ja yhdeksi vinkiksi on koottu erilaisia teemareittejä. Teemareittejä on yhteensä viisi:
  • Pöyröön reitti
  • Käsityöreitti
  • Konefanin reitti
  • Lasten reitti
  • Nostalgiareitti

Tapahtumasta löytyy myös naisluola! ;) Onkohan tämä vastine miesluolille/lapsiparkille? Se pitää käydä kurkkaamassa, tuskin siellä aika kenellekään pitkäksi tulee, ennemmin meillä on aika loppunut kesken. Mille kuulostaa hiehoagility tai nännikuminheiton MM-kisat? Tapahtumaemäntänä toimii Olga Temonen ja muitakin julkkiksia on mahdollisuus tavata, mm. vloggaajia saapuu paikalle fanitapaamisiin ja muuhunkin ohjelmaan.

Taito-alueella on 81 osastoa sisältäen miniryijynäyttelyn, työnäytöksiä sekä paljon suomalaisia ja pohjalaisia käsityöyrittäjiä myymässä tuotteitaan. Minulla oli ilo päästä mukaan kattauskilpailuun yhdessä SObloggaajien kanssa, käykää katsomassa ja ottamassa vinkkejä tuleviin kesän juhliin sekä äänestämässä mielestänne kaunein kattaus. 

kuva Farmari
Farmarin sivuilta löydät paljon lisäinfoa, lippujen hinnat sekä ajo-ohjeet. Nähdään Farmarissa!

* yhteistyössä Farmarin kanssa 

Ei kommentteja:

2018