sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Wild Adventure Finland

Esittely ja opastus sähköpyöräilyyn

Siirtyminen kajakkeihin ja lautaksi / Kuva Tuulialla

Kuva Kari Saikkonen / Wild Adventure Finland
Lajien vaihdon välissä käytiin lajikohtaiset turvaohjeet ja tekniikka läpi. 

Sup-lautailua / Kuva Kari Saikkonen, Wild Adventure Finland
Kiitos Wild Adventure Finland ja Kari Saikkonen! Saimme muutaman SO-bloggaajan kanssa osallistua ryhmään joka testasi tämän kesän uutta tarjontaa, riatlonia.

Retki alkoi esittelyllä ja opastuksella sähköpyöräilyyn. Kyseessä on e-Fatbike jonka sähköavustuksen neljällä tasolla on mahdollista mukauttaa kulku maaston mukaan. Hetki meni itsellä löytää sopiva vaihde ja avustus mutta kun ne osui kohdilleen niin ei enää mahtavempaa menoa olisi voinut olla! Näitä pyöriä tulen vuokraamaan uudestaan!

Pyörälenkki jatkui Pumppurantaan jonne meille oli jo viritetty kajakit valmiiksi. Turvallisuusohjeet sekä melontatekniikka käytiin yhteisesti rannalla läpi jonka jälkeen vuoronperään vesille. Meloimme Kyrönjokea ensin Vaasaan päin ja sieltä takaisin Pumppurantaan vaihtamaan Sup-lautoihin. Melonta ja suppailu oli itselle viime kesältä tuttuja mutta yhtä paljon jännitti tälläkin kertaa. Olen vilukissa ja kastua en halunnut :D Aika kului leppoisasti ja nollasi kiireisen mielen. Omaa aikaa sopivan elämyksellisesti. Matka jatkui vielä pyörillä takaisin lähtöpaikkaan.

Wild Adventure Finlandin sivuilta löydät lisää tietoa lajeista ja tulevista lähdöistä jonne voit osallistua. Seurantaan kannattaa ottaa myös sivut facebookissa ja instagramissa.


* Yhteistyöpostaus, hyppää mukaan seuraamaan SO-blogeja ja näet myös muut SO-blogit vierailee kohteet.
 SO-blogit


Ei kommentteja:

2018