tiistai 30. lokakuuta 2018

Ympyrä sulkeutuu


Kohta tulee viisi vuotta kun meidän perheessä tehtiin isoja ratkaisuja. Elämä oli vienyt siihen pisteeseen että yhdestä kodista tuli kaksi eri kotia. Itse äitinä joutui jaksamaan oman tunnemyrskyn keskellä lasten murheen ja monet kysymykset. 


Päätös oli silti oikea. Voimme kaikki niin huonosti ettei muuta ratkaisua ollut. Löysimme ihanan kodin jonne teimme oman turvapaikkamme. Olin pitänyt blogia jo joitakin vuosia eri nimellä. Muuton myötä nimi vaihtui Meidän Kotiin ja aloitin alusta. Vähän niinkuin koko elämäni. Huomasinkin yhtäkkiä etten halunnutkaan jakaa kotiamme julkisuuteen. Tilaisuus olisi ollut lehteen saakka. Tämä oli meidän turvasatamamme, eikä se kuulunut muille. 


Tiesimme alusta saakka että tämä koti on myyntiin rakennettu eikä ostomahdollisuutta tässä elämänvaiheessa ole. Opiskelutaival uuteen ammattiin oli vasta alkamassa. Vuosia on nyt kulunut viisi, opiskelut on ohi ja elämässä tapahtunut paljon. On käsitelty menneitä oikein urakalla ja vuorotellen. 
Eletty kuitenkin meidän turvasatamassa. 


Kuukausi sitten sain ensimmäisen soiton, kotimme oli myynnissä ja tänään se varmistui. Meidän Koti on myyty. Nyt on aika kääntää sivua ja katsoa minne me tästä suuntaamme. 


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen elämänvaiheeseen! Muutos on jokseensakinsurullista mutta antaa mahdollisuuden parempaan.

Jenni Tikkanen kirjoitti...

Kiitos kommentista, tänään tajusin muuttoon liittyvän asian kun mietin uusinta postaustani. Muuttaessamme tähän, ajattelin vain lasten reaktioita ja lähestyvä muutto nostaa esiin myös niitä fiiliksiä.

Minähän en "juhlamokasta" luovu