torstai 7. heinäkuuta 2016

Asuntomessut 2016 - Lehdistöpäivä ja Talo Koskela (34)

Huh huijjaa kun pää on pyörällä! Tänään oli Asuntomessujen lehdistöpäivä ja oli ilo päästä mukaan. Päivä alkoi yhdeksältä ensin avajaistilaisuudella jossa puheenvuoron käyttivät mm. kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki, toimitusjohtaja Harri Tuomaala sekä projektipäällikkö Kirsi Joensuu.

Aiemmalla vierailulla olimme jo osaan taloista tutustuneet ja aikomuksenamme oli muutaman muun bloggaajan kanssa kiertää ne loput. Noh, pari taloa piti nähdä vielä uudestaan ja jäipä taloja vielä kiertämättä kun päivä ja kameran akku loppui kesken (räps, räps, räps vaan kuului... ;) )

Mulla oli omat ennakkosuosikkini messuille ja ne ovat sitä edelleen mutta aloitan mut yllättäneellä kohteella! Tämä ei ollut avoinna viime vierailullamme ja kun pihaan asti ei päässyt niin ei edes tiennyt mikä helmi täällä odotti. Tämän sekä Kotolan (kohde 5, oma postaus tulossa) arkkitehtuuri on sitä mistä itse pidän.

Kyseessä on kohde 34 Talo Koskela. Seinäjokinen pikaluistelija Pekka Koskela perheineen on talon rakennuttajina, arkkitehtisuunnittelusta vastaa Teemu Hirvilammi, Arkkitehtitoimisto Hirvilammelta.


Ei kommentteja:

Kesäillat