keskiviikko 23. huhtikuuta 2014
Kotiuduin juuri hammaslääkäristä ja onneksi en tiennyt mitä reissu piti sisällään. Lapsuudesta on jäänyt kauhea kammo kyseistä paikkaa kohtaan ja oksennus kurkussa joka kerta sinne lähden. Mulla on pitkään ollut vaivana kova toispuoleinen pääkipu, samanpuolen leukanivel tähystettiin vuosi sitten ja se hieman helpotti vaivaa. Se iskee aina yllättäen ja vetää kyllä polvilleen. Kolmoishermosärky mulla on aiemmin ollut samalla puolella mutta ihan niin kovaa tämä ei onneksi ole ollut mutta elämää haittaavaa kyllä.

Oikealle ylös on hiljan puhjennut viisaudenhammas ja hammaslääkäri aloitti tarkistuksen tästä kohtaa. Sattui painamaan sen verran lujaa että pinnasta meni läpi ja siellä sisällä olikin reikä ja samantien iski voimakas kipu koko oikeaan puolen päätä. Olisko nyt viimein löytynyt salakavala aiheuttaja moiselle kivulle?! Toivotaan että kipu jäi suurimmalta osilta nyt sinne roskikseen. Vielä kun kestää nämä jotkut päivät tämän jälkioireilun kanssa.

Mutta kuvat sen verran aiheeseen liittyen että posti toi juuri sopivasti hyvää luettavaa, jos sitä tämän loppupäivän pyhittäis nyt täysin huilailuun.

Ei kommentteja:

2018