lauantai 26. huhtikuuta 2014

Mukavaa lauantaita ja viikonloppua!

*YHTEISTYÖPOSTAUS*Tässä tulee blogini ensimmäinen yhteistyöpostaus, kuten huomaatte, sivupalkkiin on tullut kuva josta klikkaamalla pääset Ykkösbasaarin sivuille. Eikös ole laadukkaat ja runsaasti tietoa sisältävät sivut?!

Aloitin yhteistyön tämän mainion seinäjokelaisen kirpputorin kanssa. Mikäs sen mukavempaa, loisto kirppis kilometrin päässä kotoa! Kirpputori on siisti, tilava ja tiskin takana palvelee iloinen ja aurinkoinen henkilökunta. Kirpputorilta löydät myös viihtyisän kahvion.Kahvion laidalla sijaitsee Bloggaajien Helmet-hylly josta voit käydä tekemässä paikallisten bloggaajien kiertoon laittamia tai itse duunattuja juttuja. Ehkä sieltä löytyy myös uusi blogi seurattavaksi?! Tässä pientä kuvasaldoa pöytien tarjonnasta.Paljosta luovuin muuttoa ennen ja sen jälkeenkin ja olen koittanut pitää pientä ostolakkoa. Nyt meinasi karata mopo käsistä sillä valikoima oli todella loistava ja hinnat kukkarolle sopivia! Tänne kannattaa ehdottomasti poiketa jos Seinäjoella liikut tai ohi ajat sillä kirpputori sijaitsee etelästä tullessa ihan ensimmäisissä liikennevaloissa Sorsanpesän kanssa samassa rakennuksessa. Myös kevään toinen peräkonttikirppistapahtuma on tulossa, merkitkäähän se kalenteriin ja saapukaa sankoin joukoin paikalle! Ensimmäisessä oli mukavaa! :)


Ja jos et jaksa alkaa hinnoittelemaan/myymään itse tai paikkavuokrauksen jälkeen hyvää tavaraa on vielä etkä itse niitä enää tarvitse, voit lahjoittaa ne Ykkösbasaarille!

"Auta meitä auttamaan
Ykkösbasaari on vahvasti mukana hyväntekeväisyydessä.
Sinullakin on mahdollisuus lahjoittaa myymättömät ja tarpeettomiksi jääneet tavarasi meille myyntiin ja vaikuttaa, lahjoitamme niiden tuoton lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen! Kohteinamme ovat mm Ice Hearts ja pikkupotilaat."

Löytöni jaan teidän kanssa seuraavassa postauksessa ja aiheeseen liittyen näytän miten Meidän Koti on sisustettu yllättävän monin kirpputorilöydöin! :) 

Ei kommentteja:

Juhannusilta