maanantai 14. syyskuuta 2015

back to s c h o o l

 
Tynkä postaus pikaisesti. Jospa tässä pikkuhiljaa saisi uudelleen käynnisteltyä tätä bloggaamista. Uusi tietokone tuli viimein hankittua, myös tätä syksyä silmällä pitäen. Meillä arki muuttui taas ja aamuisin meiltä suunnataan viiteen eri paikkaan. Voin sanoa että oma pää on ollut vähän sekaisin.
 
Lapsista vanhin siirtyi ensimmäisten oppilaiden joukossa uuteen (vielä remontin alla) olevaan yhtenäiskouluun (tulee sisältämään myöhemmin vuosiluokat 5-9), seuraava jatkaa vanhassa alakoulussa. Ekaluokkalainen lähti omien haasteidensa takia pienluokalle toiseen alakouluun ja nuorin jatkaa vielä päiväkodissa. Itse pääsin opiskelemaan ja nyt kuljen naapuripaikkakunnalla.
 
Omat opiskelut on lähteneet vauhdilla käyntiin ja tylsiä päiviä ei ole ehtinyt olemaan. Aika vaihtelua on päivät lukujärjestykseen merkitystä tekstistä huolimatta ja aika usein tulee joutuneeksi kauas omalta mukavuusalueelta. Tänään tuli huomattua miten äkkiä meidän luokka on hioutunut yhteen ja mahtavan porukan keskelle olen päässyt. :)
 
Inspiroivaa syksyä itse kullekin! :)

Ei kommentteja:

2018