tiistai 2. kesäkuuta 2015

Juhlan aika

Viikonloppuna juhlittiin. Kesälomat alkoi omilla lapsilla, yksi päätti eskarin. Juhla oli kaunis ja eskaritodistusten jakoon valitut kappaleet sanoineen sai vesihanat auki. Vielä kun tämän neidin alkutaival ei kovin helppo ollut eikä olisi uskonut että tämä päivä nähdään. Syksyllä uudet kuviot kun koulutaival alkaa omine haasteineen.

Koululaisten todistusten hakureissun jälkeen pakkasimme kimpsumme ja kampsumme ja muutama täti kyydissä hurautimme tätilään juhlistamaan talonrakentajaksi valmistunutta serkkuani. Tädin perheen koti on radanvarren vanhoja taloja ja niin kaunis ja kodikas. Kahvipöytään täti oli vanhan laudan päälle tehnyt asetelman vanhoista työkaluista ja joka puolella taloa riitti katseltavaa.

Juhlista jatkoimme vanhempieni luokse yöksi ja sunnuntaina juhlimme siellä veljeäni joka myös valmistui talonrakentajaksi sekä äitiäni josta valmistui viriketoiminnan artesaani. Myös tuorein kihlapari sai onnittelut samalla vaikka ensi viikolla sitten juhlitaan varsinaisesti heitä.

Tämä vuosi menee juhliessa, edellisistä kihlajaisista on jokunen viikko ja hääkellot soivat näille pareille myös tämän vuoden aikana. Lisäksi serkkuni vihitään myös syksyllä. Myös syntymäpäivärupeama käynnistyy rytinällä, alkuvuoteen osuu vain muutamat mutta nyt sitten onkin useammat per kuukausi. Ihanaa aikaa! :)

Onnea kaikille valmistuneille & onnea työnhakuun!

Ei kommentteja:

Juhannusilta