keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Harharetkiltä takaisin...

Heissan jälleen!

Päätin hetki sitten että siirrän blogini ja teen uuden alun muualla. Aloitinkin mutta sitten siellä alusta kaatui ja oli pois käytöstä useamman päivän. Myös postausten kirjoittaminen oli jotenkin hankalempaa kuin bloggerissa joten meno jatkukoon täällä! :)

Kulunut kevät on ollut vauhdikas ja monenlaista on ehtinyt tapahtumaan. Opiskeluihini kuuluu osaksi blogin pito ja sinne päätyy nyt sitten kaikki varsinaiset koulujutut. Tämä pysyköön sisustus/lifestylepainotteisena.

Taistelen anemian kanssa ja olo vaihtelee aika rajustikin. Koulu vaatii paljon, illat lasten kanssa myös joten välillä ei muuta jaksa kuin olla vaan. Päiväunet on enemmän sääntö kuin poikkeus. Kotihommia koitetaan tehdä pakollisia mutta muuten nurkat näyttää aika samalle. Toisaalta ihan kivaakin kun sekin vaihe on koettu että mööbelit liikkuu turhankin vilkkaasti nurkasta nurkkaan.

Kohta alkaa kelit olemaan sellaiset että on aika siirtää katse takaterassille ja mitä sinne kesäksi. Terassi on pieni ja haastaa miettimään miten yhdistää viihtyisyys, 4 lasta ja 1 aikuinen sekä mahdolliset viherkasvit/yrtit. Sadekin osuu puolittain terassille joten säänkestävyyskin on otettava huomioon.

Nyt kun sain tehtyä päätöksen kummassa osoitteessa jatkan, ehkä tämä piristyy ja voin kertoa että mielenkiintoisia juttuja on tulossa!

Alla muutama kuva eiliseltä metsäretkeltä lasteni ja siskon kanssa. MUOKS, empä ollut tietoinen Suomen lasten metsäretkipäivästä ollenkaan joka siis sopivasti oli eilen :)

Ei kommentteja:

Minähän en "juhlamokasta" luovu