sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Rytmikorjaamo Designsunnuntai 24.4.

 
 
Viikon päästä sunnuntaina on Rytmikorjaamolla Designsunnuntai. Minua pyydettiin mukaan järjestämään työpajaa nuorille.
 
Mielenkiinnolla ja innolla odotan millainen päivä on edessä.
Olen Designsunnuntaihin aiemmin osallistunut oman yritykseni kanssa tuotemyyjänä ja SADW:ssa (Seinäjoki art design week) viime vuonna talkoolaisena.
Opiskelen nyt uutta ammattia entisten jatkoksi, Nuoriso - ja Vapaa-ajanohjaajaksi ja yksi suuntautuminen mikä kiinnostaa on projektitoiminta, mikä olisikaan hienompaa kuin päästä yhdistämään nämä kaksi mielenkiintoani, kulttuuri/design ja nuorisotyö. Olen valinnut tutkinnon osaksi myös lastensuojeluopinnot ja työssäoppiminen sitten kertoo enemmän onko se ala jonne kouluttaudun lisää.
 
Mutta vielä tuosta Designsunnuntain työpajasta, työpaja toteutuu non stoppina ja työskentely on helppoa ja nopeaa. Työpaja on samalla ikään kuin näyttely joten kaikki tapahtuman kävijät voivat sen kiertää. Loppukooste lähtee eteenpäin Into Seinäjoelle ja ehkä näistä ideoista poikii jotain mikä näkyy Seinäjoen katukuvassa myöhemmin Kaupunkiuudistumisen myötä. Osallistujien kesken arvotaan Seinäjokisen JEP creativen tuotepalkinto
 
 
 
NÄHDÄÄN VIIKON PÄÄSTÄ! :)


2 kommenttia:

aNNa kirjoitti...

No aivan mahtavaa!! Meillä on myös yksi kotopirkko siellä mukana, itte oon ykkösbasaarin blogitapahtumassa enkä harmiharmiharmi pääse paikalle :/

Miia kirjoitti...

Heippahei Jenni! Voitit blogin arvonnassa. Paljon onnea! Pistätkö sähköpostilla yhteystietosi kotohippusia@gmail.com tai facebookissa yksityisviestin Kotohippusia-blogin sivuilta :)

Juhannusilta