tiistai 24. toukokuuta 2016

Asuntomessut 2016 - Kannustalo Pohjanmaa

 
Kannustalo on tänä kesänä asuntomessuilla mukana pohjalaistalolla. Jo ulkomaalin väri poikkeaa totutusta Kannustalo-ilmeestä ja sama jatkuu sisällä. Ainakin itselle Kannustalo on jäänyt mieleen vaaleina väreinä ja seesteisinä sävyinä... tämä talo laittoi henkäisemään jo ovella,, Kannustalo osaa tehdä sen joka kerta!
 
 
Sisustuksesta vastaa ihana Helena Karihtala.
''
 
Kaappikello, pystymuuri ja räsymatot tupakeittiössä kuten pohjalaistaloon kuuluukin.

 
Kuutti Lavosen taidetta, Kannustalon tyyliin totutusti. Nämä on kyllä upeita! Itse ihastuin myös tähän pieneen lintuun <3
 
 
Keraamiikkaa, kaunista! Ja peräseinällä ruokatilassa ikean hyllyt (omani laitoin hetki sitten kiertoon, ääh!)Teollisuushenkinen saareke oli loistava! Tähän kohtaan oli varaus myös ruokaryhmälle jos nykyisen ruokatilan haluaa makuuhuoneeksi muuttaa. Rouheaa, vahvoja värejä, maalaishenkisyyttä mutta niin modernisti ja kodikkaasti!


Keittiö oli Topi-keittiöiltä ja heiltä paikalla oli myös edustajia. Kaapinovien sävy, kuten talon kattopanelit ja seinät eivät olleet puhtaan valkoisia vaan väri omassa silmässä taittoi aavistuksen vihreään. Eikä talossa käytetty musta ollut kova musta vaan mattapintainen ja näin ollen talossa on todella rauhoittava tunnelma.


 
 

 
 
 
 
Yläkerran masterbedroomiin olisin voinut jäädä ikuisesti! Tästä vain vilautus, käy itsekin kokemassa tuo tunne!
 
 
Ja entä tämä "ullakkohuone", toinen yläkerran lastenhuoneista. Ihana!! Tämän talon kauneutta ei saa vangittua kuviin vaan tämä pitää ehdottomasti käydä itse katsomassa, ja kuulemani mukaan kohde olisi myynnissä.... 
 

Ei kommentteja:

Minähän en "juhlamokasta" luovu