sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Asuntomessut 2016 - Kurkistus Seinäjoen Asuntomessuille part.1

Eilen pääsin yhdessä n.50 muun bloggaajan kanssa tutustumaan Seinäjoen Asuntomessuille. Asuntomessut on avoinna 8.7-7.8.2016 välisenä aikana. Alue sijaitsee aivan Kyrkösjärven tuntumassa Pruukinrannassa ja osasta taloista aukeaakin maisema järvelle. Ympärille aukeaa monipuoliset ulkoilumaastot.

Päivän takana olivat Tiina Siskonpanelisoppa-blogista ja Hanna Villa Bohemian-blogista.  Mukaan yhteistyöhön oli lähteneet Mallaskosken Panimoravintolat (olutmaistiaiset), Hotelli-ravintola Alma (suolaiset tarjottavat), Kupilka (retkiaterimet), Seinäjoen Kaupunginteatteri, Lapuan Kankurit (servetit), Pro Agria maisemasuunnittelu, kahvila Valkoinen Puu, Sarkoa ky sekä Seinäjoen Asuntomessut. Taloissa oli myös matkan varrella kotiinviemisiä tarjolla Lennolin astiapyyhe, Virpi Mäkisen Keltaisen Keinutuolin taidetta, Topi-keittiöiltä pyyhe sekä Lapuan Kankureilta vielä astiapyyhe.

  
Kohteita joihin pääsimme tutustumaan oli reilu kymmenen ja kauniita koteja on nähtävänä tulevana suvena. Aika monen suusta kuulin samaa että kun jossain talossa tuli reaktio "tämä on mun suosikki" niin seuraavassa kuului "ei kun tämä!". Päivän kuvasaldo ei mahdu yhteen postaukseen joten tässä kolme ensimmäistä.

Päivän ensimmäinen kohde31 Kimara Katariina jonka facebook-sivuilla pääset tästä .


Meidät vastaanotti talon omistajapariskunta ja kertoi talon suunnittelu- ja rakennusvaiheista sekä talossa olevista yksityiskohdista.

Kimara Katariina on moderni pohjalaistalo joka oli seesteinen ja valoisa. Pohjalaisteema oli tuotu hienosti pienissä yksityiskohdissa esille. mm. katsokaa tätä lattiakaivon ritilää!

Itse koin vau-hetken noustuani portaita yläkerran aulaan. Pohjalaistalon henki oli saatu hienosti tuotua taloon. Talon emäntä kertoo facebook-sivuillaan ryijyn olevan hänen Laina-mummonsa tekemä ja noin 65 vuotta sitten kudottu.


Emännän lempipaikka oli parvekkeella ja syy minkä vuoksi, selvinnee teille kun vierailette tässä upeassa kohteessa! :)

 
Kohde21 LAINAHÖYHENISSÄ
As oy Seinäjoen Tuulikivimylly, Seinäjoen Kaupunginteatterin kabareediiva Zazalle sisustettu
 
 
Näin kerrotaan Z-blogissa

"Zaza on kabareediiva, yön kuningatar ja juhlien valtiatar vailla vertaa saati kimallusta! Hän on Asuntomessujen kiistaton glamourtähti, jota naapurit takuulla rakastavat! Zazan juhlapöytä on nimittäin aina katettuna" 
Erittäin mielenkiintoinen kohde.... blingblingiä ei puutu!
 
Toinen asunto samassa rivitalossa oli kohde22 KOTI PENTIK
 
Ilona Lassilan suunnittelema. Pentikin tuotteill sisustetussa kodissa oli käytetty vahvoja värejä sekä mielenkiintoisia materiaaleja mm. kodin lattia!
 


 
 
 

Ei kommentteja:

2018