perjantai 17. kesäkuuta 2016

SObloggaajat tutustuu - JOUPIN VANHA TUPA

 
Seinäjoen Joupissa seisoo komea pohjalaistalo joka vuosien hiljaiselon jälkeen on saanut uuden elämän.
Talo on restauroitu arvokaasti, vanha on oikeasti vanhaa ja uusi on rehellisesti uutta.
Pääsimme SObloggaajien iloisella joukolla tutustumaan paikkaan ja me uudet samalla tutustuimme kauemmin SOblogeissa kirjottaneihin.
Mahtava porukka on kasassa ja tuttujakin monien yhteyksien parista. Näiden ihmisten kanssa on ilo olla ja uskon että kaikkea mielenkiintoista on edessä.
Mutta nyt tutustutaan tarkemmin tähän talokaunottareen!
 
Mä oon haaveillut ikäni vanhasta talosta, voi kuinka monta on tullut kierrettyäkin mutta ainakaan vielä ei ole se oma koti löytynyt pohjalaistalosta. Kuitenkaan tämä käynti ei yhtään helpottanut kaipuuta elämään kestävään pohjalaistaloon :,)



 
Tästä jatkoimme ensiksi yläkertaan...
 
 
upeat leveät lattialankut!

 
Ylä ja alakerrassa oli samankaltainen huonejärjestys, päädyssä kaksi kammaria vierekkäin jonne kuljettiin tuvan läpi. Yläkerran iso tila oli tällä hetkellä kokousmoodissa ja pöydät oli tarkoituksella helposti siirrettävissä koska tilaa oli mahdollista käyttää mm. joogaan. Kokoonnuimme tuohon isoon tilaan ja kävimme pienen esittely ja tutustumiskierroksen uusien ja vanhojen bloggaajien kesken. Rakennusliike Sarkoa oli järjestänyt kuohuvaa tarjottavaksi.


 
Kauniita yksityiskohtia


 
Tätä kirjaa olisi voinut hetkeksi vaikka jäädä selailemaan :D
Mutta jatkoimme alakertaan...
 

 
Talon vanhat soppalusikat oli kauniisti jätetty muistoksi ja nostettu seinälle, liekö alkuperäinen säilytyspaikkakin ollut tuossa.
Joupin Vanhan tuvan- takana on kaksi aikaansaavaa miestä joista Juha Haapamäki oli paikalla ja kertoi meille miten kaikki lähti liikkeelle, millaisia mahdollisuuksia Joupin Vanha Tupa tarjoaa ja väläytti vähän tuleviakin visioitaan.
 
Joupin Vanha Tupa on siis paikka jossa voit järjestää niin parin hengen kuin reilun 200 hengen tilaisuuden, oli kyseessä kokous, saunailta, tykypäivä, häät, sukujuhlat... tilat taipuu moneksi.
Ulkorakennuksia oli useita ja niitä oli mahdollisuus käyttää, pihan istutuksia tullaan lisäämään entisestään ja niiden satoa on mahdollisuus käyttää. Keittiöön pääsi itsekin järjestämään tarjoilut tai jos haluaa päästä helpolla ja nauttia tilaisuudesta, suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä Vesaan ,
 
-> Komiat Hetket Oy
 
Komiat Hetket Oy
Uurastajantie 8 ovi 5
60510 HYLLYKALLIO
p. 0400-417 447 tai info@komiathetket.fi
 
 
Talon toinen isäntä Juha Haapamäki

 
Pääruokana oli lankkumenyy

 
Vesa tarjosi huippupalvelun ja naiset sai nokipannukahvit pöytään saakka!


 
Silmänruokaa allergiselle, muut nautti :)

 
Tätä paikkaa ja näitä yrityksiä suosittelen kyllä lämpimästi kaikille!

 
 
Joupin Vanha Tupa
Niittäjänkatu 7
60320 Seinäjoki
 
Seuraa myös Facebookissa ja instagramissa :)

Ei kommentteja:

2018