maanantai 18. heinäkuuta 2016

Keramiikkaa ja kiviseinään vihdoinkin ripustuskeino!


Meillä on alakerrassa "tupakeittiön" molemmat ehjät seinät kiveä ja olleet tyhjinä koko sen 2,5v jota olemme tässä asuneet. Olohuoneen puoleinen seinä (näkyy vähän peilin kautta) on harmaansävyiseksi maalattu ja ruokatilan puoleinen on valkoinen.

Seinää vasten on nojaillut tauluja hyllyn tai pianon päällä ja mietinnässä (itseasiassa jo kaapissa valmiina) oli kiinnittää taululistat mutta poraaminen ei oikein innosta. Ainakaan itse en siihen hommaan ala. Tilasin jokin aika ilmaisen näytteen kiinnitystarrasta ja ompa tainnu aiemminkin vuosia sitten vastaavalla joku edellisessä kodissa ollutkin seinässä. Nyt sitten iski ahaa-elämys että koitan ripustaa sillä tuon aamulla facebookin kirpparilta bongaamani peili seinään. Varmuudeksi kävin ostamassa uuden paketin tarroja ja laitoin peiliin 4 näitä.

Kyseessä on siis Commandbrandin 3M- tarrat. Klikkaa ja lue enemmään TÄÄLTÄ. Tarroilla kiinnittää kätevästi vahingoittamatta seinäpintaa!

Huonekalut vaihtoi viikonloppuna hieman paikkojaan ja vielä muutoksia on luvassa kun pianomme muuttaa Tampereelle siskolleni ja tilalle tulee olohuoneen puolelta kaappi. Kaappi ja piano olivat aikalailla samankorkuisia joten peiliä ei tarvitse enää siirrellä. Sitten jääkin olohuoneeseen sellainen kivan pienen sivupöydän/kärryn kokoinen tila ;)

Matkalla poikkesin vielä pitkästä aikaa Hyllykallion SPR:n kirpparilla ja sieltä mukaani tarttui kaksi keraamista kahvimukia. Lisäksi erästä arabian kulhoa pidin kauan käsissäni miettien ostanko vaiko en ja tietenkään sitä en silloin mukaani ostanut... pääsin kotia ja selailin nettiä löytäen samantapaisen kuvan ja eikös se pitänyt ottaa soittorinki lähellä kirpparia kulkeville ystäville että hakea se mulle! :D

Mukavaa alkanutta viikkoa!1 kommentti:

Lumikallion Outi kirjoitti...

Tosi kiva tuo peili ja nuo mukit myös. :) Meillä on tarkoitus laittaa myös olohuoneeseen harmaata seinää, katsotaan tuleeko kaikki haalealla harmaalla vai vain takan tausta ja yksi toinen seinä. Syksyn tullen sisustustaminen siirtyy sisätiloihin, nyt on tuunailtu ulkona.

2018