maanantai 15. elokuuta 2016

Löytöjä ja autoja

Hellurei, pitkästä aikaa!

Jonkinasteinen kesänloppumispaniikki iski ja nämä sateet oikein lisää tunnelmaa.
Viime lauantaina ei silti annettu sateen häiritä, vaan suuntasin osan porukan sekä siskoni kanssa (vanhin lähti isällensä tarkoituksenaan lähteä metille varhain lauantaiaamuna) Kulttuuria ja kirppistelyä Kapernaumissa - tapahtumaan. Kapernaumi on vanha asutusalue lähellä keskustaa ja aivan radan varressa.Jätimme auton parkkiin ja tihkusateesta huolimatta päätimme kävellä kadut lävitse. Aivan koko aluetta emme tainneet kiertää mutta ihan kivoja löytöjä teimme.


 
Joidenkin talojen pihassa oli tarjolla virvokkeita, hattaraa, popcornia ym. Alueella toimii aktiivinen kyläyhdistys joka järjestää erilaisia tapahtumia. Kävin joskus katsomassa yhtä myytävää taloa alueelta ja se on ainoa joka on jäänyt kierretyistä taloista harmittamaan! Kapernaumissa on aivan omanlaisensa tunnelma ja toivottavasti saakin säilyä mahdollisimman koskemattomana! Alueelle on joitakin uusia taloja tullut vanhojen purettujen tilalle mikä on toisaalta harmi.
 
(yhtä suloinen ja ihana se talo oli vieläkin, pakko oli mennä ohitse ;) )
 
Välillä kävimme kotona syömässä ja suuntasimme Kauhavan Härmään Power Truck show:n. Monta vuotta on tehnyt mieli jo päästä käymään ja nyt se onnistui! Sään puolesta perjantaina olisi ollut parempi mutta kyllähän meillä nähtävää riitti.
  

Ei kommentteja:

2018