sunnuntai 28. elokuuta 2016

Sohvatonta

Leppoisaa sunnuntaita!

Tämä viikonloppu on käytetty rentoutuen ja kotona touhuten. Itsellä viikko opiskelua takana ja heti on kalenterissa kymmeniä merkintöjä. Monenmoiset projektit alkaa samantien ja ompa edessä muutaman viikon päästä myös erävaellus! Suuntaamme Kuusamoon Karhunkierrokselle. Nyt on alettava kasaamaan retkivarusteita ja kohentamaan vielä viime hetkillä kuntoaan, edessä olisi 75km patikoitavaa. HUH!

Koululaisilla hieman enemmän jo takana ja syksy alkoi vauhdilla heidänkin osaltaan. Ensimmäiset viikot on alkaneet vanhempainilloilla, koulukuvauksilla, yksi oli purjehdusleirikoulussa Naanantalissa ja uintiviikotkin alkavat. Äidillä on täysi työ pysyä kaikkien menoissa mukana!

Eilen meillä taas pyöriteltiin huonekaluja kun sohvamme sai uuden kodin. Ostin sohvan ystävältäni alunperinkin vain toistaiseksi käyttöön kun silloinen sohvamme lähti siskolleni. Todella mukava sohva oli istua ja koonsa puolesta veti koko porukan syliinsä mutta juuri tuo koko oli syy miksi sen myyntiin laitoin. Alakerrassa on tupakeittiö ja kaksi ehjää seinää joista toinenkin aika lyhyt. Ikkunaseinä on sisustuksellisesti todella haastava kun on mielestäni "väärinpäin". Sohva pyöri ja etsi paikkaansa ja vaikka sohvan sai hyvin niin sitten muut huonekalut eivät mahtuneet.

Nyt edessä on sohvanmetsästys! Haaveissani olisi löytää sopivan värinen jugend tai chippendale-sohva. Kuvan ryhmää (ylin sohva ja kaksi tuolia) vuosi sitten mulle kaupattiin mutta hinta oli opiskeljakukkarolle aika kova.

 Vinkata saa jos tiedät jossain tälläisen sohvan olevan edullisesti myynnissä!
Ei kommentteja:

SOblogien joulukalenteri, luukku 6.