perjantai 23. joulukuuta 2016

Joulukuun 23. luukkuSO-blogien joulukalenterin 23. luukku aukeaa... enää 1 yö aattoon! Millä mallilla teidän jouluvalmistelut on, vieläkö on lahjoja paketoimatta tai kinkku paistamatta?

Meillä mennään tänä vuonna rima harvinaisen alhaalla. Jotenkin tänä jouluna on jäänyt kaikki hössötys ja kulutushysteria pois. Meillä on odotettu lomaa ja aikaa hiljentymiselle, yhdessä ajan viettämiselle kiireisen syksyn jälkeen. Itse haaveilen monesti että laitan jouluna sitten näin ja näin, servettejä saatan ostaa jemmaan jo aiemmin syksyllä, haaveilen millaisia kattauksia tekisin ym. Totuus kuitenkin on se että kun talossa on pieniä lapsia, yksi aikuinen ja monta muuttuvaa tekijää, voi suunnitelmat muuttua hetkessä. Aika hössöttämiselle ja pienten yksityiskohtien viilailulle tulee myöhemmin.

Meidän sakki pakkaa itsensä, muutamat paketit, erikoisruokavalioihin sopivat ruoat autoon ja suuntaa tälle illalle maalle mummolaan jonne on kokoontunut mun lapsuusperhettä ja sisaruksia, osa tulee ripotellen aaton jälkeen. Luvassa on pitkästä aikaa kuulumisten vaihtoa, syömistä piiiiiitkän pöydän ääressä, paljon ääntä ja naurua, erilaisten pelien pelaamista pitkälle yöhön sekä vierailuja sukulaisilla ja haudoilla. Jokainen tuo jouluun osansa ja siitä se joulumieli syntyy!

Toivon kaikille rentouttavaa, rauhallista joulunaikaa ja taikaa! Levätään ja kerätään voimia uuden vuoden haasteisiin!
Ei kommentteja:

Juhannusilta