torstai 16. helmikuuta 2017


Viikot menee vauhdilla! Kalenterissa on suunnitelmia jo useampi viikko eteenpäin ja toivottavasti viikon 12 lopussa saa pikkuisen juhlistaa. Ei vielä valmistumista mutta opparin pitäisi silloin olla luovutettuna eteenpäin! 

Kirjastoja on koluttu ja hakusanoja koitettu keksiä, millä löytää aineistoa. Aiheemme (teen kaverini kanssa yhteistä) sisältö on laaja ja tietoa osittain vähän. Teemmekin pari vierailua sekä maakuntaan että vähän pohjoisempaan, sen lisäksi että luemme kirjoja ja etsimme netistä artikkeleja. 

Viikolta 13 eteenpäin koittaakin seuraava harjoittelujakso ja mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää. Työpaikka on sellainen jossa voisin nähdä itseni töissä joskus. Opparin teon lisäksi meillä menee pari ainetta tässä rinnalla ja niissä puitteissa saimme vieraiksemme ihmisiä jotka kertoivat arjestaan ja elämästään...heti tuli ajatus että heidänkin luonaan voisi harjoittelujakson tehdä. 

 VOI kuinka mä ikinä osaan päättää mitä mä haluan lähteä tekemään kun niin kiinnostavia vaihtoehtoja työkenttä pitää sisällään! :) Toivottavasti elämä ja tuleva ammatti tuo tullessaan kohtaamisia ja mahdollisuuksia tehdä monia mielenkiintoisia asioita sopivin haastein.


Kaiken ohella olen päässyt mukaan SObloggaajien tapaamisiin ja vierailuihin. Yllä oleva miniryijykehys on lahja yhdestä illasta, tänään sain ostettua lankoja (Mitä pidätte sävyistä? Kuva ei ehkä anna koko totuutta.) Jospa osaisin tämän tehdä ja lopputuloksen voi nähdä kesällä. Tästä enemmän myöhemmin, samoin kuin alla näkyvän valtavan kattokruunun sijaintipaikastakin! ;)


Nyt nukkumaan ja valmistautumaan huomiseen, henkisesti rankkaan päivään (kaksi isompaa palaveria, toinen erikoissairaanhoidossa). Välissä opparin kirjoittamista mutta sitten onneksi koittaa viikonloppu ja saa vähän hengähtää.

1 kommentti:

aNNa kirjoitti...

Mä oon niiiiin samaa mieltä sun kans tuosta miten ikinä osaa päättä mitä lähtee loppuelämällään tekemään ku mielenkiintoisia juttuja on niin paljon :D Onneksi vielä on aikaa testailla yhtä sun toista :)

2018