perjantai 7. huhtikuuta 2017

Kuin karkkikaupassa..Juhlapalvelu Eko avasi ovensa puolisen vuotta sitten Seinäjoelle ja viime keskiviikkona SObloggaajat vierailivat tutustumassa putiikkiin.

Ekosta löydät niin leikkokukat, viherkasvit, kynttilät, sisustustuotteet kuin toinen toistaan ihanempia tuotteita kattaukseen. Tuotteiden vuokrauskin onnistuu ja suunnittelevatpa naiset myös juhlasi tarvittaessa! 

Juuri tälläistä on kaivattukin tännepäin! Olen itse ehtinyt jo muutamaan otteeseen putiikissa vierailla. :) Naiset olivat kattaneet meille kauniin kahvipöydän ja kertoilivat palveluistaan. Viherkasvit taitaa olla se kuumin juttu tässä vaiheessa kevättä ja taisipa jokaisen kainalosta löytyä uusi vihreä kotiin. Mun ostoskassiin päätyi muutama numeropallo odottamaan tulevia 7 ja 9 - vuotissynttäreitä. Kovasti piti pitää maltti mukana kun kesäkuussa vietettävien synttäreiden teema on vielä vähän avoinna...

Antaa kuvien puhua puolestaan :)Tässä on mun heikko kohta... erilaiset kattaustuotteet, paperit ja tarrat. Tykkäisin niin järjestää  juhlia erilaisin teemoin! Juhlapalvelu Ekon löytää Vapaudentieltä, ihan entisen Anttilan kulmilta. 
Ja ota seurantaan myös fb ja ig.

Ei kommentteja:

Juhannusilta