tiistai 9. toukokuuta 2017

Ajanhermoilla oleva sekatavarapuoti


Jokin aika sitten meidät SObloggaajat otti vastaan kolme ystävällistä ja lämminhenkistä naista Lapuan JKK Liiverillä. Liiveri on tuttuu itselleni lapsuusvuosilta kun Lapualla perheeni kanssa asioitiin. Vuosia oli välissä etten paikkakunnalla vieraillut kunnes ehkä kuukausi sitten satuin vierailemaan JKK Liiverissä. Olin todella yllättynyt valikoimaan ja sen ajanmukaisuuteen. Liiveri on perinteinen sekatavarakauppa ja näille pikkupaikkojen kaupoille meinaa usein käydä niin että valikoima on ja pysyy siinä mitä on aina ennenkin myyty ja asiakaskunta on ehkä vanhemmissa ihmisissä joilla sisustus ei ole niin muuntuvaa kuin nuoremmilla. Liiverissä kuitenkin valikoima oli tämän päivän trendien mukaista sen lisäksi että sieltä saa hyönteismyrkyt, pesuaineet, kukkamullat, rautalapiot jne.

Meille oli katettu "puutarhapuolelle" ihana kahvitarjoilu ja pieniä pöytäryhmiä oli aseteltu valmiiksi upeiden silkkikukkien ja puutarhamajojen väliin. Kesken rupattelun joku huomasi taustalla kuuluvan lintujen viserryksen. Se tulee nauhalta musiikin sijaan! Ihanaa! Aivan unohti epävakaisen sään ulkona ja hetken oli kauniin kesäpäivän tunnelma. Naiset kertoivat JKK Liiverin historiasta ja tämän päivän kaupan käynnistä. Arvatkaa vaan mille tuntuu olla moniallergikko näitä herkkuja katsellessa....


Jutusteluhetken jälkeen kiertelimme myymälässä ja kamerat räpsyi ahkeraan. Meillä yksi murheenkryyni on edellen tuo takaterassi millä kokoa on n.3m2, ei ole kunnolla katettu ja viiden hengen toiminnot pitäisi saada mahtumaan. 
Löysin kivannäköistä mattoa mitä voisi harkita terassille ja lisäksi erilaisia ruukkuja.  JKK Liiverin valikoimissa oli kauniita metallisia puutarhamajoja/istuimia joita pitkin köynnösmäiset kukat voisi laittaa kasvamaan. Yksi penkillinen versio mahtuisi meidänkin postimerkin kokoiselle pihalle ja siitä saisi hieman näkösuojaa kadullekin. 

Konmarittajille ja muille kodin järjestyksestä kiinnostuineille oli tarjolla hyllyittäin erilaisia säilytysratkaisuja. Itselläni on jo hetken jatkunut yläkerran kahden vaatehuoneen raivaaminen ja uudelleenjärjestäiminen ja tiedän mistä lähden katselemaan lisää laatikoita jos entiset loppuu kesken. Myös dc-fixiä löytyy useampaa kuosia.Isontien puoleisen ulko-oven läheisyyteen oli katettu kaunis sinivalkoinen pöytä Suomi100-juhlavuoden kunniaksi. Vasemmalla näkyvän servettipaketin kaikki bloggaajat saivat myös mukaansa. 
 
 Kaapin päällä oikealla oleva kori jäi mietityttämään, samoin kuin alemman kuvan seinällä oleva tarjotin.... sininen on vaan väri jota meillä ei sisustuksessa tällä hetkellä ole. 
Monta tuotetta jäi vielä harkintalistalle joten uusi reissu on lähiaikoina Lapualle edessä. Suosittelen lämpimästi käymistä JKK Liiverissä! Kiitos että saimme tulla vierailulle. :)

Ei kommentteja:

Juhannusilta