sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Koti sleepower - ilta Lapuan Kankureilla


Keskiviikko ilta hämärtyi kun joukko SObloggaajia kokoontui Lapuan Kankureiden myymälään Lapuan kulttuurikeskus Vanhaan Paukkuun. Voiko enää upeampia puitteita myymälälle löytyä? Meidät oli kutsuttu tutustumaan Koti slepoower-aittoihin jotka ovat niittäneet mainetta ja majoittaneet ihmisiä Helsingissä ja Pariisissa. 

Kolmesataa ihmistä oli 170 päivän aikana majoittuneet yhdeensä kuudessa aitassa ja tekstiiliit tulivat Lapuan Kankureilta. Aitat on suunnitellut Linda Bergroth.  Täällä voit tutustua lisää http://kotisleepover.com/ . 
Koti installaatio oli osa Suomi100 teemaa juhlistaen suomalaista kulttuuria, vieraanvaraisuutta ja yhteisöllisyyttä. 

Myös lähestyvä joulu näkyi myymälässä ja ensi viikonloppuna Vanhassa Paukussa on perinteiset joulunavausmarkkinat jonne kannattaa ehdottomasti suunnata! 

Suunnittelijoina Lapuan Kankureilla /myynnissä olevilla tuotteita ovat mm. Dora Jung, Teemu Järvi, Iris Hantverk, Nathalie Lahdenmäki, Makoto Kagoshima, Heini Riitahuhta ja moni muu.  Myynnissä on tekstiilejä keittiöön, pesutiloihin, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, keittiöön, kirjoja, kynttilöitä, saippuoita, keittiötuotteita, suklaata ja paljon muuta.
Aallonmurtajat tekstiileillä tehdään yhdessä hyvää Itämeren puolesta, ostaessa jonkin näistä tuotteista, osa tuotoista lahjoitetaan Puhdas Itämeri - projektille. Tutustu projektiin täällä https://www.puhdasmeri.fi/
Yhteistyössä LAPUAN KANKURIT 

Ei kommentteja:

Minähän en "juhlamokasta" luovu