perjantai 3. elokuuta 2018

Pellavaa ja kesäkoteja

Terveiset yövuorosta! Tämä kesä on ollut meillä erilainen kuin aiemmat. Töissä olen ollut aiempinakin kesinä mutta nyt olen tehnyt sijaisuutta kolmivuorohommissa. Alkukesästä ehdittiin lomailla lasten kanssa ja käytiin Tukholmassa sekä Helsingissä. Paluumatka kotiin ajettiin Fagervikin ja Fiskarsin kautta. Pääsin itse kiertämään Kesäkodit - näyttelyn lasten evästäessä ja leikkialueisiin tutustumisen aikana. 

Työt alkoi kesäkuun lopulla ja vapaapäiviä on yksi siellä ja pari täällä. Silloin ollaan menty rannalle tai piipahdettu jossain lähialueella. Tämä superlämmin kesä on kyllä taannut sen että mun vapaapäivillekin  on osunut kaunis sää! 

Helsingin/Tukholman reissun jälkeen puhelimeni hajosi ja reissukuvat eivät ehtineet varmuuskopioitua! Harmittaa niin paljon. Puhelin odottaa huoltoon viemistä,josko ne saataisiin vielä sieltä pelastettua. 

Nämä postauksen kuvat on myös instagramin puolella @_meidankoti_ Näyttely oli kaunis ja ehkä jo tuolta reissulta jäi vaaleat sävyt mieleen sillä nyt on alkanut kaipaamaan kotiinkiin näitä sävyjä. Lapuan Kankureiden myyntipäiviltä tein ihania löytöjä, mm. postauksen alun kuvissa näkyvän ison pellavakankaan. Kangas on lakanaksi tehty mutta kaunis myös ikkunassa tai pöydällä! 

Tavarankarsinta jatkuu kunhan vapaapäivä taas koittaa. Nyt valvon vielä hetken töissä ja sitten unien kautta uuteen päivään! 

Ihanaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

2018