perjantai 10. elokuuta 2018

Puhdasta ja ystävällistä pyykkiä
Tiedän monen käyttävän etikkaa huuhteluaineena pyykinpesussa. Etikka on myös ekologinen ja monipuolinen pesuaine myös siivoamiseen!

Olen itse tuoksuyliherkkä ja allerginen monelle. Siksi olen vuosien aikana joutunut karsimaan kaiken tuoksuvan ensin kokonaan pois ja nyt kun tilanne on rauhoittunut, kaipaa jotain takaisin.

Minulla on neljä lasta joista yhdellä käytössä laktoositon maito, muut maitotuotteet kärsii tavallisenakin. Pienempänä sai voimakkaita oireita joille ei syytä kunnolla saatu mutta pähkinät ja raaka kananmuna on pois ruokavaliosta. 

Toinen saa eläin/pölystä silmäoireita ja kahden muun iho lehahtelee välillä pieneen näppyyn. Pahimmillaan meillä kulki kolmella epipen-adrenaliinikynä mukana. Nyt on pärjätty antihistamiinilla ja kortisonivoiteilla. 

Sain testattavakseni Adeliinan kotimaisia  tuotteita. Tuoksuina on lapsuuden lempituoksuni kirsikka sekä saippuassa tyrni. Toiveikkain odotuksin aloitan varovaisen testaamisen ja tulette kuulemaan matkan varrella mille nämä tuotteet vaikuttaa. 

 Adeliina on Lapualainen tuoteperhe ja sivuilla kerrotaan näin:

"Adeliinan tuotteet ovat korkealaatuisia, kotimaisia, biohajoavia ja ekologisia. Ne ovat myös vegaanisia ja säästävät aidosti luontoa." 


Kerron tuotteista enemmän sitä mukaan kun niitä käyttöön otan. Etikan käytöstä löysin vinkkejä myös Safkanetin sivuilta.

*yhteistyöpostaus

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Täällä kans hajusteallergikko. Mielenkiinnolla luen kokemuksistanne eri tuotteiden kanssa. Voisit ehkä myös kirjoittaa mitä ne sisältää. Itse olen tietylle hajusteelle allerginen, mutta se tieto on joskus harmillisen tiukassa, erityisesti jos netistä tilaa - toki riippuu mistä.

Jenni Tikkanen kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Tärkeä asia tuo mitä tuote sisältää! Saman asian kanssa painin ja joskus pahimmassa vaiheessa kuljin ruokakaupassa e-koodiavain-vihkon kanssa.

Minähän en "juhlamokasta" luovu