torstai 9. toukokuuta 2019

Minähän en "juhlamokasta" luovu

 
Ja kuinkas sitten kävikään... tai en ole Juhla Mokasta luopunut mutta opin myös pitämään "konekahveista" tai "erikoiskahveista" millä nimellä näitä ennen kutsuin. Nyt kutsun nimellä "hyvä kahvi" ;)
 
Alkuvuonna tutustuin ihmiseen joka on makujen taitaja. Kylään mennessäni varoitin etten sitten juo kuin Juhla Mokkaa. Ja vieläpä aika laihaa sellaista. Mutta ammattilainen on ammattilainen ja hetken tuumailtuaan keitti sellaiset kahvit että päädyin juomaan aamun aikana 4 kupillista. Eikä mennyt kuin viikko niin tapasimme uudestaan Nespresson myymälässä Helsingissä kahvinmaistelun merkeissä ja palasin kotiin tyytyväisenä kahvikoneen omistajana. :D


 
Koneen mukana sain testipakkauksen jossa on eri kahvilaaduista näytteitä. Pakkauksen kanteen on kätevästi merkitty minkä mittaisia kahveja mistäkin keitetään ja vahvuudet. Omat suosikkini on lungot jotka näin peruskahvin juomisen jälkeen on sopivan pehmeitä. Mutta löysin myös muistakin hyviä makuja, ehkäpä rohkaistun tilaamaan jossain vaiheessa niitäkin. Kapselit tulee 10kpl pakkauksissa (minimi 50kpl).
 
Eilen tein tilauksen Nespresson apin kautta ja valitsin testimielessä kotiovelle toimituksen jossa luvattiin ennen klo 15 tilattujen kahvien olevan perillä seuraavana päivänä ennen aamu yhdeksää. Ja tänä aamuna 8.15 maissa soitti postipoika että olenko kotona! Aivan loistavaa!
 
*Postaus ei ole yhteistyöpostaus vaan tyytyväisen kahvinnauttijan hatunnosto hyvälle kahville ja palvelulle!Ei kommentteja:

Kesäillat