sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Arkkitehtuuria











Aaltokeskus tarjoaa monta kuvauksellista paikkaa yhä uudestaan. Tällä hetkellä alueella on remontti menossa, Kaupungintaloa ympäröivät pressut poistettiin hiljan mutta sisäpihalla vielä oli työt käynnissä.

Kulunut viikko on ollut myös arkkitehtuurin teemaviikko kirjastoissa ja se on saanut inspiraationsa Venetsian arkkitehtuuri-biennaalin näyttelystä `Mind-Building`, joka nostaa esiin suomalaista kirjastoarkkitehtuuria. Teemaviikkoon on osallistunut yli 20 Suomen kirjastoa. Seinäjoen Maakuntakirjastossakin, jossa on erillinen osio mm. Alvar Aallon arkkitehtuuria ja elämää käsitteleville kirjoille, on nostettu pöydälle otanta arkkitehtuuria käsitteleviä teoksia. Kirjasto on pienen kasvojen kohotuksen jälkeen päässyt takaisin arvoonsa.

Kuluva teemaviikko on osa isompaa tapahtumaa ja se päättyy joulukuussa Helsingissä keskuskirjasto Oodissa avattavaan näyttelyyn. Seinäjoen Apila-kirjastokin on nostettu siellä esille.

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Kiva, että on tuollaisia teemaviikkoja. Isäni on arkkitehti, joten häntä kiinnosti käydä muutamassa kirjastossa tuon teemaviikon aikana. Itse harvemmin enään käyn kirjastossa, kun kaiken melkein saa netin kautta.

Kesäillat